Tilbake til hovedsiden

Undersøkelse

Vil Trine noen gang få seg en mann?
Tvilsomt, hun liker jo tross alt best å stjele Siljes
ja, det kan hun vel. Hvis hun senker kravene sine. Til null
Nei, men hun klarer seg nok, hun har jo alltids broren sin.
Savner deg også, Trine!

Alle undersøkelser

Alle resultater

Bursdager

10 dager igjen:
Silje
18 dager igjen:
Kristine
23 dager igjen:
Else

Hva er nytt?

Børge Nordli    Ny høst
02.09.04    En ny høst har kommet over oss, og i den anledning er det blitt lagt ut en del bilder fra sommerens aktiviteter (TT og Ten Sing Seminar).

Børge Nordli    Kick off
25.01.04    I mangel av offisielt TSN har Kick Off Trøndelag tatt seg en runde i Nordland, det vil si Vesterålen og Hamarøy. Bilder fra vår flotte reise er lagt ut nå.

Og så vil jeg bare si at søkingen til TSN 04/05 har starter, og TSN 02/03 ønsker alle søkerne lykke til!

Børge Nordli    Praha-bilder!
20.08.03    Bildene fra Praha er nå lagt ut!

Lite nytt i det siste, men jeg lover å fikle litt med sidene nå og da, selv om TSN 02/03 offisielt er over. *snufs*

Vi ytrer alle vår dypeste beklagelse over at det ikke blir noe TSN 03/04, men vi vet at TSN kommer meget sterkt tilbake året etter; det ser vi alle fram til!!

Takk for i år!

(men vi ses nok igjen)

Børge Nordli    Komprimering av filmer
15.06.03    Jeg har nå komprimert filmene til ca 1/4 av original størrelse uten vesentlig tap av kvalitet, og jeg håper derfor at flere har mulighet til å laste dem ned.

Det har tidligere vært problemer å spille av filmer på eldre versjoner av Windows, jeg håper dette er rettet opp nå. Si ifra hvis noe ikke virker.

Børge Nordli    Pop-up removed
13.06.03    This site was never meant to have pop-ups (I HATE pop-ups). But I know that from some machines, it would show up anyway. I thought I had it fixed, but I was wrong.

Now I have tried again, and it should be fixed (really!). No more pop-ups. Please tell me if it still will show.

And by the way: Look out for more new features. Our year is over, and I have time to work on the page! :)

Børge Nordli    Filmer!
30.04.03    Ja, så fikk jeg også lastet opp våre flotte filmer av Lallis som slår seg løs på dansegulvet under "Russian Folk Show" i St. Petersburg. Gå inn på den nye siden med filmer og se hvor grasiøst han beveger seg. :D

Børge Nordli    Nye bilder (endelig)
23.04.03    Ja, da var det klart for noen bilder fra Øst-Europa. Det er lagt ut ca 200 bilder fra Russland og Ukraina. Du finner dem under Øst-Europa,Russland og under Team Isbit,Øst-Europa.

Beskrivelser kommer om ikke så lenge

Børge Nordli    Vanskelig å finne bilder?
23.02.03    Hvis galleriene inneholder flere undergallerier, er det ikke sikkert at datoen for sist opplastede bilder er riktig, det kan nemlig være at det har blitt lastet opp bilder i undergalleriene. Inntil jeg finner på noe smart for å vise det har jeg laget en side hvor du kan se hvilke gallerier de sist opplastede bildene har havnet.

Den siden kan du finne ved å velge "Nyeste bilder" i menyen

Børge Nordli    Bilder!
18.02.03    Ja, i dag fikk jeg lagt inn masse nye bilder fra vår Norgesperiode etter jul. Det er vanskelig å nevne høydepunkter, så jeg anbefaler alle å ta en titt innom Norges-katalogene til TSN samlet og Team Isbit.

Bildebeskrivelser kommer etterhvert.

Uli Guli    Oi,
09.01.03    det var alt nevnt så jeg nå. Men da vet dere det dobbelt så bra =)

Uli Guli    Maaaange nye bilder
09.01.03    Heisann, og kos dere. Børge og jeg har nettopp lagt ut snørrogførte bilder (flerehundreogsnørrogførti faktisk).
Fra utenlands og innenlands reiser. Mye er under J-Team, da vi har to digital kamra på teamet. Men nå på ny året, ser det ut til at flere har skjønt det litt praktiske rundt ett digital kamra. Så da blir det flere bilder fra de Drill og Isbit sine team-perioder :) Go go tøfflus!

Børge Nordli    Bursdager og bilder
09.01.03    Som sikkert en del har lagt merke til, så har vi begynt å feire bursdager :) Det er nedtellinger til neste bursdag, og en aldri så liten feiring på dagen når noen har bursdag ;)

Og i løpet av de siste sene kveldstimer har det blitt lagt ut godt over 400 nye bilder. De fleste har havnet under J-team (grunnet meget praktisk digitalkamera, men bare vent, snart kommer nok Team Isbit også.. ;) ), men også noen bilder under fellesperiodene i England og Norge

Børge Nordli    Ting skjer..
19.12.02    Bildegalleriene er overhalt, nå er de organisert i undergrupper slik at det (forhåpentligvis) er lettere å finne fram.

Det er nå også (endelig?!) muligheter for innloggede brukere å sende meldinger til hverandre. Det er sikkert en etterlengtet funksjon i juleferien, når vi alle er dratt hvert til vårt..

Børge Nordli    Film
15.12.02    Her ligger en liten film om hva som skjedde da noen av oss dro på Bolk B i sommer. Til vårt forsvar må det sies at filmingen ble foretatt sent på kvelden/tidlig om morgenen..
OBS! Filen er ca 6,7 MB.

Børge Nordli    Jul
13.12.02    Bilder fortsetter å strømme inn, siden har kledd seg i julefarger (så langt råd er), man kan få en oversikt over hvert enkelt team, reiseruten ligger på hovedsiden, og andre små justeringer gjøres kontinuerlig.

Børge Nordli    Bilder!
20.11.02    Nå er det endelig, etter noen stille måneder, blitt lagt ut noen bilder. Både bilder av samtlige deltakere (under hvem er vi?), og noen bilder fra Team Isbit i Irland.

Sjekk ut!

Børge Nordli    Ting skjer
09.11.02    Ja, nå har jeg endelig fått lagt ut lederne også! De er tross alt også en del av Ten Sing.

Som lovet i går er det nå muligheter for alle registrerte brukere å lage en undersøkelse. ;).

Til slutt har jeg lagt ut en reisebrevspalte, hvor det er meningen at vi skal legge ut litt reisebeskrivelser etterhvert.

Børge Nordli    Oppsummering
08.11.02    Da denne spalten er helt ny, kan jeg gjøre en kort oppsummering av de siste dagers hendelser:

Vanlig:
  • Deling av gjestebok o.l. i flere sider, så det ikke tar så lang tid å laste ned.
  • Enkelte bildeserier bare for innloggede brukere. (De på TSN som har glemt passord eller ikke vet brukernavnet kan snakke med meg.)
  • Informasjon om hvilke team de forskjellige deltakerne er på.
Teknisk:
  • Muligheter for enkelt å flytte bilder over til andre servere.
  • Enkelt å lage nye undersøkelser (snart også for registrerte brukere?)
Ellers må jeg også få nevne muligheter for å leke med farger, signere gjesteboka, stemme på undersøkelser og laste opp egne bilder (kun registrerte brukere.)

Børge Nordli    Denne spalten
08.11.02    Her vil det komme opp litt informasjon om hva som er nytt på siden. Altså viktige nye funksjoner og sider, ikke nye bilder og quizer og slikt, da det kan komme ramlende inn litt nå og da.

Dette er for at de som stikker innom nå og da, kan ta en tur innom denne spalten for å se om det er noe nytt som de ikke har fått med seg.

© 2002-2008, Børge Nordli